Folkes Bistro & Cafe


 

VÄLKOMMEN TILL FOLKES BISTRO

Vår bistro är verksamhetens hjärta! Här bjuder våra kockar genuin matlagning, alltid från grunden. Varje dag serveras två dagens rätter, en kött, en fisk, våra franska omeletter, sallader samt husmansklassiker. Vår matlagning har utgångspunkt i det svenska och franska köket. Det är i bistron det händer och du är varmt välkommen hit. Även Take-away och större beställningar till ditt företag.

FOLKES CAFÉ – MED GOTT OM PLATS FÖR ALLA!

I kaféet bjuder vi varma och kalla drycker, mackor och bakverk. Men du kan även beställa varm mat från bistron och avnjuta den med behagliga jazztoner i bakgrunden. Vi serverar även öl och vin. Här är platsen för diverse jazzkonserter och kulturevenemang.
Fler spännande nyheter kommer till vårt kafé under våren 2013.

Boka Folkets Hus för din stora fest

Möjligheternas lokal kan bli din för en dag, perfekt för bröllop, födelsedagar och fester av alla de slag.
Våra kockar erbjuder säsongens festmenyer i samband med fest i lokalen, för aktuell meny kontakt oss; 08-774 07 75 eller info@folkesevent.se

Hyr en hel biograf

Hyr vår unika biograf med plats för 118 personer. Bjud företaget eller vännerna på en privat biovisning. För mer info ring eller mejla (se kontaktuppgifter).

Minimässa

Våra stora och flexibla lokaler i kombination med en mängd mindre mötesrum ger perfekta förutsättningar för minimässor och evenemang av liknande slag. Endast 15 min från Stockholm Central med pendeltåg. Kontakt oss för en privat visining eller mer info.