Utbildnings­lokaler

Flexibla lokaler

Hos oss kan ni förlägga utbildningen, allt från korta kurser till en hel termin. Vi har massor med möteslokaler med plats för 6-150 personer. Våra ljusa rum är utrustade med trådlöst internet, datakanoner och whiteboards samt komfortabla stolar och praktiska bord, lätta att möblera efter önskemål. I lokalen finns även Folkes Bistro där lärare och elever har möjlighet att äta lunch till rabatterat pris. I kaféet finns varma- och kalla drycker, smörgåsar och sötsaker att köpa.

Mitt i Huddinge centrum

Det utmärkta läget vid pendeltågsstationen, bara 15 minuters resa från T-centralen, gör lokalerna idealiska för utbildningar med deltagare från hela Stor-Stockholm. Ring oss idag och boka en visning av lokalerna!

Bilder

För att se bilder från våra lokaler klicka här.Stora salen och biografen

I Stora Salen med plats för upp till 150 personer finns biografen med möjlighet att visa filmer (DVD eller direkt från dator) som projiceras på stor duk. Nytt ljudsystem installerat 2013.

Möjligheternas lokal

Folkes lokaler är 1 200 kvm. Utöver föreläsningssalarna och mötesrummen finns massor av allmänna utrymmen med bord, stolar och soffor lämpliga att använda vid grupparbeten.Våra lokaler ligger på Sjödalstorget mitt i Huddinge Centrum. Stort parkeringsgarage finns i samma byggnad.
Box 117
141 28 Huddinge
Sjödalstorget 1
Karta

Telefon 08-711 88 00
info@folkesevent.se
Facebook
Twitter