Konferens

Prisvärda konferenser med personlig service och god mat i fokus i våra helt nyrenoverade lokaler. Vare sig du söker lokaler för konferens, styrelsemöte, seminarium, utställning, jubileum, presentation eller fest så har vi lösningen. Konferenser från 2 till 150 personer. Lokalerna är utrustade med datakanoner, whiteboard och trådlöst internet. Din mötesdag inramas av goda måltider och trevliga fikastunder och vi finns alltid nära till hands.

Folkes konferenspaket

Vi startar dagen med en buffé av frallor och tillbehör baserat på ert önskemål, välj mellan deluxe- eller standardbuffé. Till det en kopp kaffe, te eller vid önskemål smoothie. Till lunch serveras en lättare förrätt följt av huvudrätt med tillhörande salladsbuffé och nybakat bröd. På eftermiddagens erbjuds en varierad kakbuffé, eller ett nyttigare alternativ vid önskemål. På rummet finns alltid mineralvatten, skrivmaterial och teknisk utrustning.

Boka konferens

Nedan kan du boka konferens.

Företag/organisation*

Kontaktperson*

E-postadress*

Telefon*

Antal konferensdeltagare*

Datum*

Tid

Förtäring

Rum

ÖvrigtStora salen

I Stora Salen får 150 personer vistas samtidigt. Den utdragbara bioläktaren ger alla deltagare god sikt och på bioduken projiceras bilden från din dator. Lokalen är utmärkt för seminarium, föreläsningar, stämmor och företagspresentationer. Nytt ljudsystem installerat 2013.

Lilla salen/Gula rummet

Med plats för 40–50 personer är dessa lokaler några av våra populäraste. Här möblerar vi lokalen efter dina önskemål och datakanon med högtalare finns stationärt.

Aprikosrummet

Med plats för cirka 25 personer är den ljusa lokalen perfekt som utbildningslokal. Utrustad med datakanon och högtalare.

Gröna-, blå- och röda rummet samt övriga grupprum

Med plats för 6–12 personer är dessa lokaler utmärkta för mindre konferenser och som grupprum. Bärbara datakanoner och datorer finns att låna.

Hyr hela anläggningen

Hyr alla rum samt foajén för minimässor och informationsdagar till rabatterat pris. Kontakta oss idag!

Bilder

För att se bilder från vår anläggning klicka här.
Box 117
141 28 Huddinge
Sjödalstorget 1
Karta

Telefon 08-711 88 00
info@folkesevent.se
Facebook
Twitter