Fest och catering

FOLKES CATERING

Vi ordnar catering i alla storlekar. Se våra populära bufféer eller kontakta oss med dina önskemål. Vi gör även snittar och annan plockmat. Ladda ner våra bufféer

DEN STORA FESTLOKALEN I HUDDINGE CENTRUM

Lokalen rymmer ett antal barer, scener, ljudsystem, dj-utrustning och biograf samt terass. Från vår populära bistro serveras bufféer efter önskemål. Nära till pendeltåg, bussar och p-plats. Fullständiga rättigheter. OBS! Då vi är en restaurangverksamhet med serveringstillstånd sker ingen uthyrning av lokalen om egen alkoholhaltig dryck medtages.

STUDENTFEST

Boka lokal för årets studentfester. Vi har studentbufféer för take-away runt skolavslutningarna. Ring 08-711 88 00 för mer information.

Bilder

För att se bilder klicka här.Kultur och jazz

Huddinge Jazzförening, Kulturföreningen Ögla, Studiefrämjandet, Huddinge kommun och Folkes ligger bakom flera trevliga arrangemang i kafféet. Folkes serverar mat och dryck. Fullständiga rättigheter. För mer info besök deras hemsidor.

Årets julbord - helt vegetariskt!

Varje år tolkar vi klassiska julsmaker och komponerar en julbuffé. I år satsar vi fullt ut på ett vegetariskt julbord. Så gör ett gott val för miljön och boka julbord hos oss!

Oktoberfest

Varje år arrangerar vi Oktoberfest. Vi dukar upp en bayersk buffé, serverar öl från samma region och bjuder på musik och underhållning. Biljetterna släpps i början av september. Det går även att boka en helkväll på temat som företagsfest - kontakta oss för mer information!
Box 117
141 28 Huddinge
Sjödalstorget 1
Karta

Telefon 08-711 88 00
info@folkesevent.se
Facebook
Twitter