Bistro och Café

VÄLKOMMEN TILL FOLKES BISTRO

Vi är en modern kvarterskrog mitt i Huddinge centrum. En plats för långa middagar eller bara ett glas vin med en vän. Dagarna på Folkes börjar med lunch vid 11.00 och fortsätter på onsdagar till lördag middag mellan 17.00-22.00. Vårt intresse för mat och dryck är genuin och vi älskar att dela med oss av det vi gillar. Följ oss för på sociala medier för aktuella menyer och specialarrangemang.ÖPPETIDER

Måndag-tisdag: Kl 11-14

Onsdag-fredag: Kl 11-22

Lördag: Kl 17-22


FOLKES CAFÉ

På Folkes café kan du njuta av en kopp kaffe i luftiga och ljusa lokaler eller på vår balkong med utsikt över Huddinge centrum. Vi serverar även mat, öl och vin i samband jazzkonserter och kulturevenemang.
Boka Folkes

Möjligheternas lokal kan bli din för en dag, perfekt för bröllop, födelsedagar och fester av alla de slag. Våra kockar erbjuder säsongens festmenyer - för aktuell meny kontakt oss; 08-711 88 00 eller info@folkesevent.se

Hyr en biograf

Hyr vår unika biograf med plats för 118 personer. Bjud företaget eller vännerna på en privat biovisning. För mer info ring eller mejla (se kontaktuppgifter).

Minimässa

Våra stora och flexibla lokaler i kombination med en mängd mindre mötesrum ger perfekta förutsättningar för minimässor och evenemang av liknande slag. Endast 15 minuter från Stockholm Central med pendeltåg. Kontakt oss för en privat visning eller mer info.
Box 117
141 28 Huddinge
Sjödalstorget 1
Karta

Telefon 08-711 88 00
info@folkesevent.se
Facebook
Twitter