Bistro och Café

VÄLKOMMEN TILL FOLKES BISTRO

Vi är en modern kvarterskrog mitt i Huddinge centrum. En plats för långa middagar eller bara ett glas vin med en vän. Men dagarna börjar redan med en frukostbuffé kl 08.00 och lunchen tar vid från kl 11.00 innan vi mellan onsdag och lördag serverar middag kl 17.00-22.00. Vårt intresse för mat och dryck är genuin och vi älskar att dela med oss av det vi gillar. Följ oss för på sociala medier för aktuella menyer och specialarrangemang.

Ladda ner vår kvällsmeny

ÖPPETIDER

Måndag-tisdag: Kl 08-14

Onsdag-fredag: Kl 08-22

Lördag: Kl 17-22

FOLKES CAFÉ – MED GOTT OM PLATS FÖR ALLA!

I vårt café finns ett utbud av varma dryck, sötsaker och mackor. Vi serverar även mat, öl och vin i samband jazzkonserter och kulturevenemang.
Boka Folkes

Möjligheternas lokal kan bli din för en dag, perfekt för bröllop, födelsedagar och fester av alla de slag. Våra kockar erbjuder säsongens festmenyer - för aktuell meny kontakt oss; 08-711 88 00 eller info@folkesevent.se

Hyr en biograf

Hyr vår unika biograf med plats för 118 personer. Bjud företaget eller vännerna på en privat biovisning. För mer info ring eller mejla (se kontaktuppgifter).

Minimässa

Våra stora och flexibla lokaler i kombination med en mängd mindre mötesrum ger perfekta förutsättningar för minimässor och evenemang av liknande slag. Endast 15 minuter från Stockholm Central med pendeltåg. Kontakt oss för en privat visning eller mer info.
Box 117
141 28 Huddinge
Sjödalstorget 1
Karta

Telefon 08-711 88 00
info@folkesevent.se
Facebook
Twitter